Klantreacties

Klanten over Van Mierlo Tuinen:

 

Quote: ‘Van Mierlo says his gardens are about making connections. Just as his design approach is one of collaboration, a bringing together of parts, making many creative talents work in unison for a single goal, so too he aims for all the parts of the garden–stones, trees, structures, paving, water, plants–to achieve a unity of effect and feeling.

I think he certainly achieves that end. These are extraordinary gardens.’

Aldus tuinexpert James Golden uit de VS, in een uitgebreide blog over een bezoek aan twee van onze tuinen.“Hoi Noël,

Jij vroeg of de tuin naar onze tevredenheid was. Nou meer dan dat, we vinden hem geweldig!
Wij niet alleen ook de bezoekers die hem voor de eerste keer zien; wauw wat een tuin.
Het is zelfs zo dat als er visite komt en we vragen waar zullen we gaan zitten? Dan is dat steevast niet in het bankstel vooraan de straat maar aan de eettafel met het uitzicht op de tuin.
Op de een of andere manier trekt het iedereen aan.

Wat betreft de vijvers/waterloop hadden wij niet kunnen denken dat dat zo leuk zou zijn. Het brengt echt leven in de tuin. Allerlei waterjuffers, libellen, schrijvertjes en inmiddels ook een kikker. Allemaal dieren waar we niets van af wisten. ‘S avonds lijkt het hier wel een savanne dan komen alle katten uit de buurt drinken aan de oevers. Soms liggen er wel 4 op de grote keien te genieten van de warmte die de stenen nog uitstralen. Om nog maar te zwijgen van alle vogels die hier komen badderen. Wij hebben iedere dag een natuurfilm.

Ook de stenen tafel pakt goed uit. We gebruiken hem als zonnebed, paar kussens erop en zonnen maar. Ook voor een buffetje tijdens de bbq is hij superhandig. En als display voor potplanten,bloemstukken etc.

 

Dus Noël,  je zult nu wel begrepen hebben dat wij erg tevreden zijn met jouw geleverde werk.
En als je nog eens onderweg bent naar Zeeland kom gerust langs.”

Peter en Anita van Zantvliet, Heerle


 

“Ik zat net buiten op het terras een biertje te drinken, en wat te lezen. Ik keek herhaaldelijk om me heen, genietend van de pracht van de tuin. Vooral de border bij het atelier is fenomenaal, wat een genot om dat om je heen te hebben! Ik wil jou (en met jou een aantal andere mensen) nog een keer bedanken voor het paradijsje dat je voor ons hebt helpen realiseren.

Erik Philippus, Liskeshoeve Nederweert“Het realiseren van een symbiose tussen natuur en architectuur is de missie van Van Mierlo Tuinen. Dat is niet zomaar een missie, maar een die gebouwd is op de meest persoonlijke drijfveren, passie en motivatie van Noël zelf. Precies dit maakt dat zijn ideeën en ontwerpen zo echt en zo gemeend leiden tot een natuurlijke werkelijkheid.”

Dirk de Groot, Breda“Hoi Noël, pas geleden belden we jou nog om te zeggen hoe fantastisch doordacht het ontwerp is van onze tuin zoals je dat gemaakt hebt. Ruim 1 jaar na dato. Nog steeds krijgen we van mensen enthousiaste reacties, maar belangrijker nog is dat we zelf zo enthousiast zijn en blijven.
We genieten elke dag weer van al het mooie dat we zien en werken er met veel plezier in. Natuurlijk ook omdat de tuin volgens jouw ontwerp goed is aangelegd door Stefan Douven en Peter van Bussel. Een geweldig betrouwbaar team.

Een paar typeringen voor onze tuin: mooi, kleurrijk, origineel, altijd bloeiend, praktisch.
Het lijkt eenvoudig, maar het tegendeel is waar. Voor zo’n ontwerp heb je een vakman als Noël nodig. Dank!”

Leon Roodbeen en Marleen Wijnen, Sevenum“30 jaar nadat onze tuin door de vader van Noël was aangelegd kon de tuin wel een forse opknapbeurt gebruiken. Noël heeft ons overtuigd dat een nieuwe indeling en aanleg de beste marsroute zou zijn.

Gebruikmakend van een aantal bestaande (zicht-)lijnen en van verschillende aanwezige beplanting heeft Noël een geweldig en eigentijds ontwerp gemaakt, dat recht doet aan onze wensen, maar zeker ook aan de bos-achtige omgeving waarin het geheel is gelegen.
Al tijdens de aanleg ontdekten we toch steeds nieuwe details, waarvan we moesten vaststellen dat Noël daar goed over had nagedacht.
Nu , begin 2015, is de aanleg afgerond en genieten we al van een prachtig resultaat. Maar we kijken ook enorm uit naar het voorjaar en verheugen ons er op hoe alle nieuwe aanplant zich verder gaat ontwikkelen.

Noël’s deskundigheid, inzicht en begeleiding van de uitvoering waren uitstekend en het was echt een plezier om dit project samen met hem te realiseren.”

Familie Solkesz, Deurne“Noël heeft onze voormalige grote dierenweide omgetoverd in een prachtige tuin. Hij heeft onze wensen (strak in combinatie met natuur) perfect aangevoeld en met de zwemvijver en vuurplek een plaats gecreëerd waar we ons helemaal thuis voelen en ook wel stoer vinden.

De hoogteverschillen en het gebrek aan privacy (doordat het een open weide was) heeft hij op een creatieve en toch functionele manier opgelost.
Verder was voor ons de persoonlijke klik heel belangrijk, vanaf het eerste gesprek hebben we op een erg prettige maar toch ook professionele manier samengewerkt.

We zijn een unieke ervaring rijker.”

Familie Seuren, Horst“Ik ken Noël als een goede en creatieve ontwerper die goed luistert naar zijn klanten. Waarbij hij de wensen en behoeftes weet te vertalen in een mooi ontwerp. Welke goed passen bij het individu en budget.

We hebben op een erg prettige manier zaken gedaan en samen gewerkt.”

Geert Kurvers, Sevenum“Noël heeft enkele jaren geleden onze nieuwe tuin ontworpen, waarbij hij zeer goed geluisterd heeft naar onze wensen en ideeën, die hij vervolgens heeft gecombineerd met zijn creativiteit en vakmanschap.

Dit heeft geleid tot een prachtige tuin waarvan we het hele jaar door genieten.”

Carel van Goch, Deurne“Noël van Mierlo is in staat om natuur en architectuur op een natuurlijke en boeiende manier met elkaar te verbinden. Hij heeft ons geholpen om rond ons droomhuis een fantastische droomtuin te creëren

Hierbij wordt de zeer moderne architectuur van ons huis voortgezet in de tuin, maar wordt tevens de sfeer benaderd van een boerderij in de Peel in de minder gecultiveerde delen van onze tuin.

Al met al een heel knap staaltje werk, waarbij de prettige manier van zaken doen en de soms filosofische gesprekken tijdens het proces hun eigen waarde hadden!”

Marianne Rijvers, Liskeshoeve Nederweert


“Wat wij niet voor mogelijk hebben gehouden heeft Noël voor ons gerealiseerd.

Charmant, inlevend, creatief en zeer deskundig zijn kenmerken van Noël. “

Jan van den Heuvel, Deurne“Wij hebben onze stadstuin door Noël laten ontwerpen en realiseren en zijn nog steeds dik tevreden met het resultaat. Hij heeft met het ontwerp gezorgd dat de tuin een buitenruimte is geworden waar al onze wensen zijn omgezet in een functionele indeling die rust en ondanks de beperkte oppervlakte ruimte uitstraalt. Met de beplanting heeft hij ervoor gezorgd dat de bloei en kleuren elk seizoen spreken.

Een vakman die we bij ons volgende huis zeker weer willen betrekken bij de buitenruimte.”

Ralph ter Plecht, Eindhoven


 

Van Mierlo Tuinen is een begrip

Het staat voor een unieke identiteit van uw buitenruimte.
Tuinen waarin mens, natuur en architectuur elkaar als vanzelf vinden.