Landelijke tuin met stoer paviljoen

VM Tuinen _ Landelijk tuin met paviljoen van eikenhout - Panorama (20)

Locatie: Deurne, Noord Brabant
Ontwerp tuin, paviljoen, waterspel en verlichting: Van Mierlo Tuinen
Aanleg: Paul Casteleijn Hoveniers, voorjaar 2013
Fotografie: Noël van Mierlo

Door de komst van een boel kleinkinderen moest de bestaande vijver worden gedempt. En er was de wens voor een overkapping met BBQ en een groot gazon waar de kids kunnen spelen.

Het paviljoen is gesitueerd op de plek waar het dagelijkse leven zich afspeelt. Vlak bij de keuken en de entree van de tuin. Het huisje is gemaakt van eikenhout, Red Cedar, gegalvaniseerd staal en is mooi ingepast tussen de verschillende daken van het huis en de schuur.

Op de plek van de zwevende vlonder is de oude vijver gedempt. Het gat is deels gehandhaaft en aangeplant met een natuurlijke beplanting.
De gehele tuin is gedecoreerd met fraaie zwerfstenen uit Luxemburg en sierlijke Taxuswolken. Strakke lijnen afgewisseld met zachte lijnen, moderne materialen afgewisseld met traditionele oplossingen. Een plek die goed voelt voor het hele gezin.

Door de perfecte uitvoering en te kiezen voor eiken- en acaciahout, hergebruik (vlonder – bestratingen) en zwerfsteen uit Luxemburg is deze tuin een goed voorbeeld van duurzaamheid. Een plek waar mens, natuur en architectuur één worden!

Van Mierlo Tuinen is een begrip

Het staat voor een unieke identiteit van uw buitenruimte.
Tuinen waarin mens, natuur en architectuur elkaar als vanzelf vinden.