Moderne bostuin met hoogteverschillen


Ontwerp | VM Tuinen 
Lokatie | Deurne
Uitvoering | 2015 – Panhuijzen Groenvoorziening
Fotografie | Noël van Mierlo 


Deze eigentijdse bostuin is in de winter van 2014-2015 gerealiseerd. Een bijzonder leuk project, omdat deze tuin al eerder – in 1984 – door ons toenmalige hoveniersbedrijf onder leiding van mijn vader is ontworpen en aangelegd.

Het oude ontwerp had voldoende aanknopingspunten voor de huidige tuin: De keermuren en het tuinpaviljoen van de toenmalige tuin zijn gehandhaaft en zorgen voor de basisstructuur van het nieuwe ontwerp. Een mooi generatie-momentje voor de mij en mijn pa dat het bestaande ontwerp van 30 jaar oud wordt hergebruikt! Onderstaan een paar leuke foto’s uit de oude doos, geschoten tijdens de aanleg begin jaren 80!

Het resultaat is een strakke vormgeving in warme bruintinten dat goed past bij het markante woonhuis en de smaak van de huidige bewoners. Deze eigentijdse bostuin met prairieborder en strakke vijver is werkelijk perfect uitgevoerd en wordt met de jaren alleen maar mooier. 



BewarenBewaren

Van Mierlo Tuinen is een begrip

Het staat voor een unieke identiteit van uw buitenruimte.
Tuinen waarin mens, natuur en architectuur elkaar als vanzelf vinden.