Persoonlijk

Even voorstellen:

Mijn naam is Noël van Mierlo, bezielt tuinontwerper.

Ik creëer een natuurlijke wellness-beleving in je tuin. Jouw wensen en mijn liefde voor het vak beschouw ik als mijn kleurenpalet. 
Het zit in mijn natuur om iets te creëren wat je zult ervaren als thuiskomen. Een groene authentieke plek om te ontspannen, en om te kunnen genieten van de luxe en het comfort die een tuin je kan bieden.
Ik zal altijd proberen op creatieve wijze te verrassen op een manier die bij jou past. 

Jouw tuin heeft namelijk de unieke eigenschap om het huis met de omgeving te verbinden. Een plek die in balans is en waar u zich thuis voelt.
Met liefde voor details, aandacht voor groen en de grootst mogelijke zorg in de begeleiding van de aanleg. 
Kwaliteit maakt het verschil.

Mijn tuinen passen perfect in de huidige tijdsgeest waar we nadrukkelijk op zoek zijn naar onze eigen natuur.


Naast mijn vakopleidingen heb ik het ambacht vooral geleerd van mijn vader. De passie voor natuur, architectuur, kunst, levensvisie en de ervaring binnen ons gerenommeerd hoveniersbedrijf maken mij tot een kundige vakidioot. Mijn reizen naar Canada, de VS en Scandinavie zijn mijn inspiratie. Landen waar natuur vanzelfsprekend dichtbij is.

Hoge kwaliteit leveren is voor mij vanzelfsprekend. De winnende deelnames aan verschillende (inter)nationale tuincompetities laten zien dat mijn werk in de vakwereld wordt gewaardeerd en past in de huidige tijdsgeest. Ik omring me met de beste professionals in het vak op het gebied van aanleg, bouwkunde, verlichting, beplantingen en waterbeheersing.

Ik begeleid de aanleg van uw tuin met de grootste zorg, waarbij alleen het eindresultaat van uw tuin mijn uitgangspunt is.
Het persoonlijke contact met u is belangrijk voor mij omdat ik niet zomaar een tuin wil maken, maar die van u.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie neem dan gerust contact met me op.

 

 

 

 

Van Mierlo Tuinen is een begrip

Het staat voor een unieke identiteit van uw buitenruimte.
Tuinen waarin mens, natuur en architectuur elkaar als vanzelf vinden.