Tuinaanleg

IMG_0677 copy

Een goed ontwerp is nog geen mooie tuin.

Wie een mooie tuin ambieert heeft ook voor de uitvoering een vakman nodig die zijn vak verstaat. Een professional die met de juiste aandacht en liefde voor zijn vak werkt aan uw nieuwe thuis. Een tuin realiseren lijkt misschien eenvoudig, maar er komt erg veel bij kijken!

Door jarenlange ervaring als hovenier, eigenaar van een hoveniersbedrijf, lid van Tophoveniers en winnaar van diverse landelijke tuinprijzen weet ik precies wat er nodig is om een tuin te creëren die het verschil maakt. Een duurzame tuin zoals het hoort; met goed uitgewerkte detaillering die met de jaren alleen maar mooier wordt.

Van Mierlo Tuinen heeft een landelijk netwerk van uitstekende uitvoerende partijen. Partijen die snappen wat samenwerken echt betekend en pro-actief zijn in communicatie naar klant en ontwerper.

Als onafhankelijke adviseur ben ik er voor jullie. Samen kijken we op welke manier jullie toekomstige tuin kan worden gerealiseerd.

Uitvoering kan op verschillende manieren:

*  Ik zorg na gereedkomen van het definitieve ontwerp voor één of meer gespecificeerde, vrijblijvende offertes voor de realisatie van de nieuwe tuin.
Jullie geeft aan waar het ambitieniveau ligt, ik zorg er voor dat de bekende appels met appels worden vergeleken.

*  Bij de daadwerkelijke aanleg van de tuin begeleid Van Mierlo Tuinen de voortgang op basis van regie.
Zo kijkt er een professional met jullie mee om de uitvoering van het ontwerp te laten slagen.

 Van Mierlo Tuinen | Tuinaanleg

Van Mierlo Tuinen is een begrip

Het staat voor een unieke identiteit van uw buitenruimte.
Tuinen waarin mens, natuur en architectuur elkaar als vanzelf vinden.