v Reportage _ Landelijke wellness - Van Mierlo Tuinen

Reportage _ Landelijke wellness

navigatie naar links
navigatie naar rechts

Een groter compliment kun je je als ontwerper niet wensen: Een klant die je tijdens een spontaan bezoek mee door de tuin neemt en niet uitgepraat raakt. Die het niet voor mogelijk had gehouden dat hij ooit elke dag een ronde door zijn eigen tuin zou maken. Gewoon om te genieten van de natuur, de enorme hoeveelheid vogels en het continue veranderende bloemenpallet in deze nog jonge tuin. Hier worden we ontzettend blij van. Want dit is precies wat we beogen met onze tuinen. Niet alleen tuinen die mooi zijn om naar te kijken, maar vooral die je kunt ervaren. Een tuin die leeft. Zowel letterlijk als figuurlijk!

Deze tuin is eigenlijk nog te jong voor een mooie reportage, deze tuin krijgt de komende jaren haar karakter. Toch even wat snelle foto’s om een indruk te krijgen van deze landelijke natuurtuin met een aantal interessante details. Namelijk het zwembad dat in de natuurlijke plas is gesitueerd. Maar ook het buitenverblijf wat we hebben ontworpen met zijn unieke constructie, groene dak en muren van opgestapelde stenen. En natuurlijk de prachtige bomen en bloemenborders.

Datum
05 augustus 2020

Fotoreportage van deze tuin
Landelijke wellness met bijzonder zwembad

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.