v SDG Awards 2019 _ Winnaar Best International Garden & People's Choice Award - Van Mierlo Tuinen

SDG Awards 2019 _ Winnaar Best International Garden & People’s Choice Award

navigatie naar links
navigatie naar rechts

Weer terug in Nederland na een geweldig weekend in Londen. Nog steeds overweldigd door de vele complimenten en felicitaties voor het winnen van twee SGD Awards voor onze Japanse watertuin.
Heel erg bedankt voor de steun en stemmen,  jullie hebben er mede voor gezorgd dat we de felbegeerde People’s Choice Award hebben gewonnen. Wat een absolute eer!
Een leuke bijkomstigheid: Piet Oudolf was er om zijn Life time Achievement Award in ontvangst te nemen. We hadden dus een klein Nederlands feestje, zoals je op bovenstaande foto’s kan zien.

Wat zegt de jury:“A wonderful interpretation of a theme combined with contemporary modernity.  Beautifully soft both in its hard and soft landscaping, including stunning rock work, the design draws the eye around the space resting on details and ornament while being calmed by the water and planting composition. An incredible transformation which is brave, accomplished, well-balanced and aspirational. An inspiring and atmospheric garden.”

Mijn dank gaat uit naar iedereen die bij dit project is betrokken. Op de eerste plaats naar de klant; zonder hun vertrouwen zou het niet zijn gelukt. Totaaltuin Leende voor de werkelijk perfecte uitvoering. Ruurd van Donkelaar voor het prachtige beplantingsplan. VDA Architecten voor hun bijdrage aan het opmerkelijke theehuis en Jolanda Tielens voor het sfeervolle verlichtingsconcept. Ik had dit niet zonder jullie kunnen doen.

En natuurlijk enorm veel respect voor alle andere deelnemers en winnaars. Prachtig werk!


Onderstaande korte film is een TimeLapse die we tijdens de fotoshoot hebben gefilmd.
Een mooie nazomerdag en avond in 2 minuten.


Klik op onderstaande foto’s voor artikelen over de prijswinnende tuin:


 

Datum
04 februari 2019

Fotoreportage van deze tuin
De Japanse watertuin _ Winnaar SGD Awards 2019

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.