v Boekrelease _ Van Landschap naar Tuin - Van Mierlo Tuinen

Boekrelease _ Van Landschap naar Tuin

navigatie naar links
navigatie naar rechts

Auteur Noel Kingsbury heeft samen met fotograaf Maayke de Ridder een boek gemaakt over het Nederlandse tuinontwerp. Volgens de Brit is dat ontwerp uniek in de wereld.

Wat voor ons normaal en zelfs doorsnee is, is voor Noel Kingsbury, als Brits tuinontwerper en plantenkenner, een verrassende ontdekkingstocht. Ondanks de vele overeenkomsten tussen de Engelse en Nederlandse tuin weet hij op bijzondere wijze de vinger te leggen op wat ons land uniek maakt en hoe de Nederlandse ontwerpers een moderne draai geven aan tuinontwerp. Een draai die je niet snel zult vinden in het buitenland. De blik van Kingsbury en de overvloed aan schitterende foto’s van Maayke de Ridder, maken dit tot een puur Nederlands boek met internationale allure.

Niet te vinden in het buitenland.

Voor Kingsbury blijkt dit een verrassende ontdekkingstocht. Als Brit legt hij in het boek uit wat volgens hem ons land uniek maakt en hoe de Nederlandse ontwerpers een moderne draai geven aan tuinontwerp, een draai die je niet snel zult vinden in het buitenland. Het boek is op 15 juni verschenen.

Piet Oudolf – met wie Kingsbury meerdere boeken uitbracht – schreef de volgende aanbeveling: „In dit boek laat Noel Kingsbury zien dat de variatie in het Nederlands landschap deel uitmaakt van het werk van de nieuwe generatie tuin- en landschapsontwerpers. Het is een boek waarin tuinliefhebbers veel inspiratie vinden en vooral ook veel ideeën voor hun eigen tuin.’’

 


 

Klik op onderstaande afbeelding voor onze bijdrage in het boek:

 


Klik op onderstaande afbeelding om het boek te bestellen:

 

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.