v Ontwerp _ CM.com - Van Mierlo Tuinen

Ontwerp _ CM.com

Van Mierlo Tuinen, tuinarchitect, tuinarchitekt, tuinarchitectuur, tuin architect, tuindesign, natuurlijke tuin, natuurtuin, bloementuin, avontuurlijke tuin, eigentijdse tuin, bedrijfstuin, kantoortuin, natuurlijke pauzeplek, CM.com, CM, visual tuin, 3D tuinontwerp, 3D render tuin, 3D impressie tuinVan Mierlo Tuinen, tuinarchitect, tuinarchitekt, tuinarchitectuur, tuin architect, tuindesign, natuurlijke tuin, natuurtuin, bloementuin, avontuurlijke tuin, eigentijdse tuin, bedrijfstuin, kantoortuin, natuurlijke pauzeplek, CM.com, CM, visual tuin, 3D tuinontwerp, 3D render tuin, 3D impressie tuin
Van Mierlo Tuinen, tuinarchitect, tuinarchitekt, tuinarchitectuur, tuin architect, tuindesign, natuurlijke tuin, natuurtuin, bloementuin, avontuurlijke tuin, eigentijdse tuin, bedrijfstuin, kantoortuin, natuurlijke pauzeplek, CM.com, CM, visual tuin, 3D tuinontwerp, 3D render tuin, 3D impressie tuin
Van Mierlo Tuinen, tuinarchitect, tuinarchitekt, tuinarchitectuur, tuin architect, tuindesign, natuurlijke tuin, natuurtuin, bloementuin, avontuurlijke tuin, eigentijdse tuin, bedrijfstuin, kantoortuin, natuurlijke pauzeplek, CM.com, CM, visual tuin, 3D tuinontwerp, 3D render tuin, 3D impressie tuin
Van Mierlo Tuinen, tuinarchitect, tuinarchitekt, tuinarchitectuur, tuin architect, tuindesign, natuurlijke tuin, natuurtuin, bloementuin, avontuurlijke tuin, eigentijdse tuin, bedrijfstuin, kantoortuin, natuurlijke pauzeplek, CM.com, CM, visual tuin, 3D tuinontwerp, 3D render tuin, 3D impressie tuin
Van Mierlo Tuinen, tuinarchitect, tuinarchitekt, tuinarchitectuur, tuin architect, tuindesign, natuurlijke tuin, natuurtuin, bloementuin, avontuurlijke tuin, eigentijdse tuin, bedrijfstuin, kantoortuin, natuurlijke pauzeplek, CM.com, CM, visual tuin, 3D tuinontwerp, 3D render tuin, 3D impressie tuin
Van Mierlo Tuinen, tuinarchitect, tuinarchitekt, tuinarchitectuur, tuin architect, tuindesign, natuurlijke tuin, natuurtuin, bloementuin, avontuurlijke tuin, eigentijdse tuin, bedrijfstuin, kantoortuin, natuurlijke pauzeplek, CM.com, CM, visual tuin, 3D tuinontwerp, 3D render tuin, 3D impressie tuin
Van Mierlo Tuinen, tuinarchitect, tuinarchitekt, tuinarchitectuur, tuin architect, tuindesign, natuurlijke tuin, natuurtuin, bloementuin, avontuurlijke tuin, eigentijdse tuin, bedrijfstuin, kantoortuin, natuurlijke pauzeplek, CM.com, CM, visual tuin, 3D tuinontwerp, 3D render tuin, 3D impressie tuin
Van Mierlo Tuinen, tuinarchitect, tuinarchitekt, tuinarchitectuur, tuin architect, tuindesign, natuurlijke tuin, natuurtuin, bloementuin, avontuurlijke tuin, eigentijdse tuin, bedrijfstuin, kantoortuin, natuurlijke pauzeplek, CM.com, CM, visual tuin, 3D tuinontwerp, 3D render tuin, 3D impressie tuin
navigatie naar links
navigatie naar rechts

Dit najaar starten we met de tuinaanleg rondom het hoofdgebouw van CM.com in Breda. Het jonge, hard groeiende bedrijf heeft het welzijn van haar personeel hoog in het vaandel staan, terwijl de buitenruimte nu alleen nog maar asfalt en stenen zijn. Dit moderne bedrijf snapt heel goed dat een groene ruimte enorm bedraagt aan een gezond werkklimaat. Een mooie uitdaging voor ons om hier een groene, levende plek van te maken. Een buitenruimte waarbij de seizoenen weer zichtbaar worden, een vriendelijke ontvangst voor klant en personeel en een bijzondere pauzeplek onder de buik van het markante hoofdgebouw.

Bovenstaand een paar foto’s van de huidige situatie waarop je goed kan zien hoe kaal het nu is. Daarna een paar mooie visuals van ons ontwerp.

CM.com is op het moment vooral bekend vanwege hun sponsoring van de Formule 1 in Zandvoort. Klik op deze link om het bedrijf wat beter te leren kennen.

Houd onze website of de socials in de gaten voor vorderingen van het project!


 

 

Datum
08 september 2021

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.