Beste tuinarchitect

Beste tuinarchitect, dat is een mooie bekroning op onze opdrachten waar wij met veel passie, ambitie en oog voor detail aan werken.

Op zoek naar een tuinarchitect die al jaren op niveau presteert en keurig in de pas loopt met de tijdsgeest. Van Mierlo Tuinen heeft de laatste vijftien jaar diverse malen mee gedaan met zowel landelijke als internationale tuincompetities. Meest recentelijk is de deelname aan de prestigieuze Engelse SGD Awards, waar we zowel de International Award als de People’s Choice Award hebben gewonnen met de Japanse Watertuin.

Ook hebben we drie keer mee gedaan met de Nationale Tuin van het Jaar – Verkiezing. Elke deelname resulteerde in winst.In 2012 ontvingen we de prijs voor de Duurzaamste Tuin van Nederland, en daar is in 2015 is daar de titel Mooiste Zwemvijver van Nederland en de international IOB Award aan toegevoegd.

Een mooie pluim op ons werk, waar we onze klanten ontzettend dankbaar voor zijn. Gezonde ambitie noemen wij dit.

 

Top tuinarchitect

Wanneer is een tuin top? In onze ogen als er het best mogelijke is gerealiseerd. Een toptuin die in alle opzichten uitblinkt. Een creatief en doordacht tuinontwerp waarbij alle elementen op de juiste plek staan. Een uitvoering waarbij het niet alleen om een leuk plaatje gaat maar waar je het vakmanschap juist in alle detailleringen ziet terugkomen. Een tuin en sfeer die volledig in balans is. Waarbij alle elementen ondergeschikt zijn aan elkaar maar tegelijkertijd op hun eigen wijze mogen stralen. Alleen door jarenlange ervaring, door echt te kijken en luisteren naar en letterlijk buiten de perken te denken kan dit ontstaan. Prijswinnende top tuinen. Van Mierlo Tuinen heeft zowel Nationaal als Internationaal meerdere awards gewonnen. Dat lukt ons dankzij onze gezonde ambitie, een flinke dosis creativiteit en een onevenaarbare drive om mooie dingen te creëren.

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.