Drie jaar vóór deze prachtige fotoreportage zijn we gestart met het bijzondere ontwerp van deze tuin. De opdrachtgever, die een tijdje in Japan heeft gewoond, wilde graag de invloeden en herinneringen uit die tijd terugzien in de nieuwe tuin. Enkele van zijn wensen waren stromend water, een mooie waterplas, diverse zitplekken zowel in de zon als in de schaduw, zwerfstenen en volwassen bomen om de bebouwing rondom te verzachten.

Met veel zorg hebben we fantastische bomen geselecteerd, die de basis vormen van de tuin en de gewenste sfeer creëren. Denk aan verschillende soorten Moerascipressen, Japanse notenbomen en esdoorns, grove dennen, goudberken, fluweelbomen, zelkova’s en platanen. Daarnaast hebben we gebruikgemaakt van rotsen en steenslag in diverse maten, wat de tuin een heerlijk mediterraans vakantiegevoel geeft.

Het hele gezin geniet volop van deze prachtige plek. Er is altijd iets nieuws te ontdekken, met veel nieuwe vogels die de tuin bezoeken, en de kleuren en sfeer van de beplanting veranderen eigenlijk het hele jaar door. Deze tuin is gemaakt om te ontspannen en om steeds opnieuw te blijven ontdekken.

We zijn ontzettend trots op het resultaat en kunnen niet wachten tot de nazomer/herfst, wanneer deze tuin prachtig zal verkleuren!

 

Handgetekend exclusief tuinontwerp

 

 


Tuinontwerp
Van Mierlo Tuinen

Uitvoering
Groenregie

Beplantingsadvies
Ruurd Van Donkelaar Groenadvies

Fotografie
Noël van Mierlo

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.