Modern & bloemrijk

navigatie naar links
navigatie naar rechts

Deze bijzondere, levensloop bestendige bungalow is gecreëerd om optimaal van de tuin te kunnen genieten. Een mooie uitdaging voor ons om daar een passend ontwerp bij te bedenken!

Als welkom hebben we aan de voorzijde een uitbundige prairieborder gecreëerd. Een bloemenzee die het hele jaar door interessant is, en ook vanuit huis ervaren wordt door het smalle raam. De lichte touch van de markante architectuur hebben we met eenvoudig materiaalgebruik en heldere belijning versterkt.

De grote glaspartij in de achtertuin kijkt uit op een bloemenborder met een magistrale Japanse Esdoorn waardoor vogels en vlinders als het ware bij je aan tafel zitten.
De klant wilde liever geen gazon, het gekozen split is een goede vervanger. Het werkt ruimtelijk, creëert rust en zorgt voor een goede waterhuishouding.

Daarmee is het een groene, eigentijdse patiotuin geworden waar de klant naar eigen zeggen elke dag met volle teugen van geniet. 


Uitvoering
Joep Hikspoors Tuinen

Architect woonhuis
VDA Architecten

Fotografie
Noël van Mierlo

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.