Moderne bostuin met hoogte verschillen

navigatie naar links
navigatie naar rechts

Moderne bostuin met hoogte verschillen

Deze eigentijdse bostuin is in de winter van 2014-2015 gerealiseerd. Een bijzonder project, omdat deze tuin al eerder – in 1984 – door ons toenmalige hoveniersbedrijf onder leiding van mijn vader is ontworpen en aangelegd. (Aan het einde van bovenstaande fotoreportage zie je nog een paar leuke foto’s uit de oude doos.)

Het oude ontwerp had voldoende aanknopingspunten voor de huidige tuin: De keermuren en het tuinpaviljoen van de toenmalige tuin zijn gehandhaaft en zorgen voor de basisstructuur van het nieuwe ontwerp. Mooi om te zien dat deze tuin met de nieuwe generatie meebeweegt. En voor mij en mijn vader natuurlijk een bijzonder moment waarin verleden en heden samenvloeien. Bovenstaand dus zeker ook een paar foto’s uit de oude doos, geschoten tijdens de aanleg begin jaren 80.

Het resultaat is een strakke vormgeving in warme tinten die goed past bij het markante woonhuis en de smaak van de huidige bewoners. Deze moderne bostuin met prairieborder, natuurlijke beplanting, strakke vijver en moderne carport ligt er perfect in en wordt met de jaren alleen maar mooier.


Tuinontwerp
Van Mierlo Tuinen

Uitvoering
Panhuijzen Groenvoorziening

Ontwerp tuinpaviljoen
Rien van Mierlo Tuinen 1984

Fotografie
Noël van Mierlo

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.