Landelijke tuin met stoer paviljoen

navigatie naar links
navigatie naar rechts

Landelijke tuin met stoer paviljoen

Door de komst van de kleinkinderen moest de bestaande vijver worden gedempt. Ook was er een wens voor een landelijke tuin met overkapping en BBQ en een groot gazon waar de kids kunnen spelen.

Het stoere paviljoen is gesitueerd op de plek waar het dagelijkse leven zich afspeelt. Vlak bij de keuken en de entree van de tuin. De fraaie overkapping is gemaakt van eikenhout, Red Cedar, gegalvaniseerd staal en is mooi ingepast tussen de verschillende daken van het huis en de schuur.

Op de plek van de zwevende vlonder is de oude vijver gedempt. Het gat is deels gehandhaaft en aangeplant met een natuurlijke beplanting.
De gehele tuin is gedecoreerd met fraaie zwerfstenen uit Luxemburg en sierlijke Taxuswolken. Strakke lijnen afgewisseld met zachte lijnen, moderne materialen afgewisseld met traditionele oplossingen. Een plek die goed voelt voor het hele gezin.

Door de perfecte uitvoering en te kiezen voor eiken- en acaciahout, hergebruik (vlonder – bestratingen) en zwerfsteen uit Luxemburg is deze tuin een goed voorbeeld van duurzaamheid. Een plek waar mens, natuur en architectuur één worden!


Tuinontwerp
Van Mierlo Tuinen

Uitvoering
Paul Casteleijn Hoveniers

Ontwerp tuinpaviljoen
Van Mierlo Tuinen

Fotografie
Noël van Mierlo

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.