Ontwerp _ Natuurtuin in de Ooijpolder

navigatie naar links
navigatie naar rechts

Deze mooie natuurtuin ligt midden in het natuurgebied van de Ooijpolder, vlak bij Nijmegen. Samen met de architect hebben we nagedacht over hoe we het huidige woonhuis, de nieuwe bijgebouwen, het bestaande zwembad en het omringende landschap met elkaar kunnen verbinden. Het resultaat is deze fijne natuurtuin waar het heerlijk toeven is.

De tuin nodig echt uit om op avontuur te gaan. Voor dat je het weet loop je om de vijver of onder de pergola door. De tuin is soms open, soms intiem en je kunt uitkijken over het achterliggende landschap. Kortom een levende tuin die ontspant en alle seizoenen iets te bieden heeft. Een tuin waar ons hart sneller van gaat kloppen!

Dit project laat goed zien hoe we te werk gaan. Allereerst is er het Concept Ontwerp, een handgetekende plattegrond die dient als praatstuk. Daarna is er de mogelijkheid om het ontwerp te digitaliseren wat resulteert in de fraaie 3D visuals. Hieruit volgt het Definitieve Ontwerp en als laatste een passend beplantingsplan. Daar wordt nu volop aan gewerkt.

Realisatie project medio 2023

 


Tuinontwerp
Van Mierlo Tuinen

Architect woonhuis
Bob Romijnders BNA

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.