v 3d visual _ Voortuin met Shou Sugi Ban - Van Mierlo Tuinen

3d visual _ Voortuin met Shou Sugi Ban

navigatie naar links
navigatie naar rechts

We kunnen niet wachten! Binnenkort start de aanleg van een bijzondere project, namelijk de voortuin bij de Japanse watertuin.

De gehele voortuin wordt aangepakt. We werken net als in de Japanse achtertuin met zwerfstenen en mooie bomen. Speciale aandacht krijgen ook de portalen van cortenstaal bij de voordeur en in de tuin. Deze geven de voortuin een moderne look, die in de avond wordt versterkt door de verlichting.
Ons voorstel was ook om de garage te bekleden met Shou Sugi Ban hout. De klant zag het meteen helemaal zitten!
Nu is de garage wit en een verlengstuk van het woonhuis. Door het te bekleden met het zwarte hout komt het woonhuis wat dieper op het perceel te staan en wordt de garage een moderne en eigenzinnige blikvanger.

De speciale Shou Sugi Ban brandtechniek is geïnspireerd door eeuwenoude Japanse tradities. Naaldhout wordt aan één zijde gebrand waardoor het een unieke koollaag krijgt. De oerkracht van het vuur blijft hierbij zichtbaar in de kleur en textuur van het hout.

Klik op onderstaande film voor een sfeervolle impressie, en volg de komende maanden op Facebook de voortgang van de bouw van deze bijzondere voortuin.

Datum
13 september 2018

Fotoreportage van deze tuin
De Japanse watertuin _ Winnaar SGD Awards 2019

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.