v Winnaar _ Mooiste tuinfoto ter wereld! - Van Mierlo Tuinen

Winnaar _ Mooiste tuinfoto ter wereld!

Wat een ontzettend leuk nieuws, Caroline Piek heeft een bijzondere eerste prijs gewonnen met deze spetterende ochtendfoto van onze Stream Garden! 

Elk jaar kan elke ambitieuze fotograaf ter wereld zijn of haar mooiste natuurfoto inzenden naar de International Garden Photographer Of The Year competitie, om mee te dingen naar de titel. Caroline heeft dit jaar meegedaan met een foto in de categorie Beautiful Gardens, en tot haar eigen grote verbazing heeft ze gewonnen! Gewoon de mooiste tuinfoto ter wereld haha, ongelofelijk.

De foto van The Stream Garden is vanaf vandaag te zien op de expositie in de wereldberoemde Royal Botanic Gardens in Kew en komt ook in het fotoboek te staan.

Klik op onderstaand logo voor de link naar de website van de competitie, waar je ook de andere 16 finalisten kunt zien. En als je er de tijd voor neemt, kijk ook zeker even naar de andere categorieën, het zijn allemaal ongelofelijk mooie foto’s van natuur over de hele wereld.


Klik op onderstaande foto voor de volledige reportage van onze Stream Garden, en vergeet niet om de aflevering van Eigen Huis & Tuin te bekijken!

Datum
03 februari 2023

Fotoreportage van deze tuin
The stream garden

Publicatie
Artikel _ Herfst in de stream garden

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.