v Reportage _ The Art of Living -V- Van Mierlo Tuinen

Reportage _ The Art of Living -V-

navigatie naar links
navigatie naar rechts

Met trots kunnen we melden dat we met een prachtige reportage schitteren in het jaarlijkse Interieur en Exterieur boek van het gerenommeerde platform ‘The Art of Living’. Ze hebben zorg gedragen voor de werkelijke prachtige foto’s, en ik ben dan ook blij dat ik ze eindelijk op de website kan delen!

Deze bijzondere, landelijke tuin beleefd inmiddels haar vierde tuinseizoen. Tijd dus om te laten zien waar we een aantal jaren geleden met hart en ziel aan hebben gewerkt.

Al in een vroeg stadium zijn we betrokken bij het bouwteam om zo samen met de architect en de klant een totaalproject te bedenken. De wensen waren duidelijk: een landelijk geheel dat mooi aansluit op het achterliggende natuurgebied. Een woonplek waarbij de natuur een belangrijke rol speelt, waar het heerlijk ontspannen is, en waar de paardeweides nooit ver weg zijn.

Het resultaat mag er wezen!


Voor de reportage van het woonhuis en de tuin, klik dan op onderstaande foto. 


Voor de volledige reportage van de tuin, met tientallen foto’s van zowel overdag als avond en vanuit de lucht klik dan op onderstaande foto.

Datum
26 juli 2022

Fotoreportage van deze tuin
Floating Pool Garden

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.