Landelijke wellness met bijzonder zwembad

navigatie naar links
navigatie naar rechts

Een groter compliment kun je je als ontwerper niet wensen: Een klant die je tijdens een spontaan bezoek mee door de tuin neemt en niet uitgepraat raakt. Die het niet voor mogelijk had gehouden dat hij ooit elke dag een ronde door zijn eigen tuin zou maken. Gewoon om te genieten van de natuur, de enorme hoeveelheid vogels en het continue veranderende bloemenpallet in deze nog jonge tuin. Hier worden we ontzettend blij van. Want dit is precies wat we beogen met onze buitenruimtes. Niet alleen tuinen die mooi zijn om naar te kijken, maar vooral die je kunt ervaren. Een tuin die leeft. Zowel letterlijk als figuurlijk!

Deze tuin is eigenlijk nog te jong voor een mooie reportage, ze krijgt de komende jaren haar karakter. Toch even wat snelle foto’s om een indruk te krijgen van deze landelijke natuurtuin met een aantal interessante details. We hebben het idee van een zwemvijver heel letterlijk genomen, er is namelijk een echt zwembad in de natuurlijke plas is gesitueerd. Maar kijk  ook naar het buitenverblijf wat we hebben ontworpen met zijn unieke constructie, groene dak en muren van opgestapelde natuurstenen. En natuurlijk de prachtige bomen en bloemenborders.


Tuinontwerp
Van Mierlo Tuinen

Uitvoering
DePracht Tuinen

Ontwerp poolhouse
Van Mierlo Tuinen

Beplantingsadvies
Van Donkelaar Groenadvies

Architect woonhuis
Drijvers

Fotografie
Noël van Mierlo

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.