Deze reportage laat zien waarom we graag samenwerken met mensen die hun vak verstaan.
Jolanda Tielens is een ervaring lichtarchitecte die we graag inzetten voor het aanlichten van onze tuinen. We vertoeven vaak in de tuin als het donker is, en een goed verlichtingsplan is daarom wat ons betreft essentieel. Het laat de tuin beter tot zijn recht komen, zorgt voor beleving en ambiance.

Vanuit de centraal gelegen serre heb je een prachtig overzicht over de tuin. Rechts heerst rust, links nodigen de zitplekken op het terras uit tot vertier. Dit gedeelte van de tuin is contrastrijk verlicht, er is namelijk van alles te zien. Het binnenzwembad en de karpervijver worden omzoomd door borders vol bloemenpracht. Binnen en buiten lopen als het ware in elkaar over. Het terras lijkt te worden opgetild door het licht. Richting het rustige gedeelte van de tuin wordt de verlichting diffuser en minder uitbundig. Zo ontstaan er verschillende sferen over de volle breedte van de tuin.

Andere vakmensen die een pluim verdienen zijn Ruurd van Donkelaar voor zijn kennis op het gebied van beplantingen, Stefan Douven en zijn team voor de perfecte aanleg van de tuin, en Marije Zuidweg voor de prachtige foto’s.


Tuinontwerp
Van Mierlo Tuinen

Uitvoering
Stefan Douven Tuinen

Beplantingsadvies
Ruurd van Donkelaar

Verlichtingsplan
LichtAan

Fotografie
Marije Zuidweg

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.