Floating Pool Garden

navigatie naar links
navigatie naar rechts

Een groter compliment kun je je als ontwerper niet wensen: Een klant die je tijdens een spontaan bezoek mee door de tuin neemt en niet uitgepraat raakt. Die het niet voor mogelijk had gehouden dat hij ooit elke dag een ronde door zijn eigen tuin zou maken. Gewoon om te genieten van de natuur, de enorme hoeveelheid vogels en het continue veranderende bloemenpallet in deze landelijke natuurtuin. Hier worden we ontzettend blij van. Want dit is precies wat we beogen met onze buitenruimtes.

Een echte eye-catcher is natuurlijk het drijvende zwembad in de vijver, heerlijk tijdens de warme dagen. Maar het belangrijkste is de verbinding met het leven: bloemenborders en de prachtige bomen die enorme aantallen vogels aantrekken, de paarden, schapen en kippen rondom de boerderij. Het avontuurlijke ontwerp van de tuin maakt dat je dit allemaal als vanzelf ontdekt.
Het is een tuin geworden die een mooie rust uitstraalt, altijd in ontwikkeling is en waar de seizoenen hun verdiende podium krijgen.

Moeilijk voor te stellen dat deze tuin drie jaar voor het nemen van deze foto’s nog een leeg weiland was. Al in een vroeg stadium zijn we betrokken bij het bouwteam om zo samen met de architect en de klant een totaalproject te bedenken. De wensen waren duidelijk: een landelijk geheel dat mooi aansluit op het achterliggende natuurgebied. Een woonplek waarbij de natuur een belangrijke rol speelt, waar het heerlijk ontspannen is en waar de paardeweides nooit ver weg zijn.

Credits ook voor DePracht tuinen voor de perfecte uitvoering van de tuin.

Het resultaat mag er wezen!


 

Publicaties
The Best _ Hoog.Design
Artikel _ Ville Giardini
Boek _ The Art of Living -V-
Artikel _ Chic Gardens


Tuinontwerp
Van Mierlo Tuinen

Uitvoering
DePracht Tuinen

Ontwerp poolhouse
Van Mierlo Tuinen ism Drijvers Architecten

Beplantingsadvies
Van Donkelaar Groenadvies

Architect woonhuis
Drijvers Architecten

Fotografie
Hans Gorter

Film
Noël van Mierlo

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.