v Winnaar Hoog.Design Awards 2024! - Van Mierlo Tuinen

Winnaar Hoog.Design Awards 2024!

navigatie naar links
navigatie naar rechts

Yes! De natuur heeft gewonnen tijdens de Hoog.Design Awards 2024!
Elke jaar komt de top van de Nederlandse en Belgische Interieur, Architectuur en Tuinbranche samen om uit te maken wie het mooiste project van het jaar heeft gemaakt in hun categorie. Wij waren dit jaar genomineerd met onze Floating Pool Garden en de categorie Big Gardens.

Dit jaar speelde het spetterende design event zich af in LuminAir Amsterdam, en tot onze verbazing en grote trots  hebben we zowel de juryprijs als de publieksprijs gewonnen. We zijn superblij dat natuurbeleving (eindelijk) de erkenning krijgt in de designwereld!

Deze prijs is aan mij toegekend, maar dit succes is een grote teamprestatie. Onze dank gaat dan ook uit naar de klant voor het vertrouwen en aan De Prachttuinen voor de perfecte uitvoering van deze bijzondere tuin!

We zijn superblij met dit resultaat. Het laat zien dat onze visie op tuinen anno 2024 springlevend is. Bedankt iedereen voor het stemmen en dank aan HOOG.design Exclusive Living & Garden Inspiration voor de strakke en persoonlijke organisatie.


Kijk op onderstaande foto voor het hele project:


 

 

Datum
01 juni 2024

Fotoreportage van deze tuin
Floating Pool Garden _ Winnaar Hoog.Design Awards 2024

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.