Japanse tuin

In 2019 heeft Noël van Mierlo twee internationale Awards in de wacht gesleept met zijn Japanse Watertuin. Dit gebeurde tijdens de prestigieuze Engelse SGD Awards. Zijn prijswinnende rustgevende groene watertuin combineert de eigentijdsheid van het westen met een geraffineerde Japanse touch. Zijn moderne vertaling van de Japanse tuin.

Deze Japanse watertuin tuin kenmerkt zich door een rijke natuurervaring rondom een prachtige centraal gelegen vijver met waterloop en theehuis. Meandere paden nodigen uit om te tuin te ontdekken en alles draagt bij aan een mindfulle ervaring. De gebruikte materialen zijn geïnspireerd op wabi sabi principes. Die gaan over imperfectie en mooi verouderen. Kortom een bijzondere tuin die serene rust uitstraalt en waarbij alles op een natuurlijke manier in balans is.

Landelijke tuin

Een landelijke tuin is tijdloos en is minder onderhevig aan trends. Een landelijke tuin kan in iedere omgeving toegepast worden waarbij de landelijke sfeer gecreëerd kan worden. Ook kan een landelijke tuin zó ontworpen worden dat deze naadloos aansluit op de omgeving en daarbij als het ware een onderdeel is van een groter landschap.

Van Mierlo Tuinen verstaat de kunst om het ontwerp vloeiend in het omringende landschap te laten overlopen en daarbij rekening houdend met zichtlijnen vanuit het huis en het behoud van privacy. In een landelijke tuin werken we met natuurlijke materialen en zorgen we voor een ontspannen plek waar u zich terug kunt trekken of heerlijk kunt vertoeven met vrienden en familie.

Bostuin

Een bostuin geeft je het gevoel dat je dicht bij de natuur staat. Woont u in een bosrijke omgeving? Gefeliciteerd! Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat je beter kunt ontspannen en minder snel ziek bent in een groene omgeving. Meer groen maakt mensen zelfs gelukkiger. Wij ontwerpen bostuinen waar je jezelf weer kunt opladen: Een groene avontuurlijke plek waar je kunt ontspannen en genieten van luxe en comfort.

Natuur mag bij ons dan ook echt natuur zijn. Een bostuin leent zich daar uitstekend voor. Terug naar de oorsprong. Op een manier alsof het er altijd zo heeft uitgezien. Op deze manier krijgen onder andere beplanting, een waterloop of zwemvijver als vanzelf een plek. Een natuurervaring waarin alle zintuigen geprikkeld worden en waarin de seizoenen een prachtig podium krijgen om te schitteren.

 

Natuurlijke tuin

Onze natuurlijke tuinen kennen een rijke natuurbeleving. Een duurzame wellness plek waar je wordt ondergedompeld in rust, luxe en comfort. Een lounge terras aan een natuurlijke zwemvijver, een sfeervol haardvuur onder een stoere overkapping, of een heerlijke sauna met een prachtig panorama. Van Mierlo Tuinen vindt het een voorrecht om met de natuur als instrument te werken aan een nieuw thuis. En klanten te laten ervaren wat natuur met een mens kan doen. Bekijk ook onze Award winnende natuurlijke tuin.

Vijvertuinen

Water is de bron van het leven. Zo ook in een vijvertuin. Een waterpartij of zwemvijver geeft een extra dimensie. Onze ambitie is om (zwem)vijvers te creëren die mooi ingebed zijn in een natuurlijke omgeving. Een fraaie waterplas of stromende beek zijn een lust voor het oog en zorgen voor een fantastische natuurervaring in je eigen tuin. Flora én fauna. Want reken er maar op dat het water zorgt voor dierlijke bezoekers of zelfs permanente bewoners. Water brengt je vijvertuin tot leven!

Wil je zelf ook kunnen zwemmen dan biedt een zwemvijver uitkomst. Wij ontwerpen zwemvijvers die nauwelijks van een gewone vijver te onderscheiden zijn, of juist aangelegd zijn met dezelfde allure als een bouwkundig zwembad.

Het mooie van een zwemvijver is dat je elke vorm kan ontwerpen die passend is voor de situatie. Geen roldekken meer in de winter, maar een natuurlijk schilderij dat mee verandert met de seizoenen. In combinatie met een Finse Sauna een wellnesservaring in zijn puurste vorm.

 

Scandinavische tuin

Met een scandinavische tuin krijgt u het gevoel wat de rijkdom aan flora en fauna van Scandinavië ons geeft, dit vinden wij fascinerend en willen we graag overbrengen in onze scandinavische ontwerpen. Het uit zich in tuinen met een rijke natuurbeleving. Stoer en avontuurlijk. Een duurzame wellness plek waar je wordt ondergedompeld in rust, luxe en comfort. Een loungeterras aan een natuurlijke zwemvijver, een sfeervol haardvuur onder een stoere overkapping, of een heerlijke sauna met een prachtig panorama; Van Mierlo Tuinen wordt geïnspireerd door de natuur van Scandinavië en Canada en vindt het een voorrecht om met de natuur als instrument te werken aan een nieuw thuis. Daarnaast vinden we het belangrijk om mijn klanten te laten ervaren wat natuur met je als mens kan doen.

 

Luxe tuin

Wat is er heerlijker dan te kunnen ontspannen in een tuin die van alle gemakken is voorzien. Een luxe tuin exclusief en alleen voor jullie. Een natuurlijke plek waar ruimte is om te zwemmen en bezoek te ontvangen, een boek te lezen en een feestje te geven. Wij doen geen concessies aan kwaliteit. Jullie luxe tuin verdient de best mogelijke aandacht. Alleen zo ontstaan de mooiste luxe tuinen. Vanzelfsprekend is de tuin volledig in balans met de architectuur en de omgeving. Een prachtige plek die ervoor gemaakt is om in thuis te komen en de dag van je af te laten glijden.

Wellnesstuin

In een wellnesstuin staat genieten voorop. Een groene authentieke plek om te ontspannen, en om je onder te dompelen in de luxe en het comfort die een tuin je kan bieden. Vanzelfsprekend hoort daar een zwemvijver of -bad bij. Liefst met poolhouse of luxe overkapping. Een sauna met prachtig panorama. Loungen bij het haardvuur en eten op een fraai terras te midden van een rijkdom aan beplanting.

Van Mierlo Tuinen maakt het verschil door de wellness in te bedden in een enorme rijkdom aan natuur. Het zit in hún natuur om iets te creëren wat je zult ervaren als thuiskomen. Genieten van een prachtige omgeving en tegelijk helemaal opladen. Wellness in zijn puurste vorm.

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.