CM.com _ Entree en pauzeplek

navigatie naar links
navigatie naar rechts

De afgelopen twee jaar zijn we bezig geweest met de tuinaanleg rondom het hoofdgebouw van CM.com in Breda. Het jonge, hard groeiende tech-bedrijf heeft het welzijn van haar personeel hoog in het vaandel staan en snapt heel goed dat een groene ruimte enorm bijdraagt aan een gezond werkklimaat. Een mooie uitdaging voor ons om hier een groene, levende plek van te maken. Een buitenruimte waarbij de seizoenen weer zichtbaar worden, een vriendelijke ontvangst voor klant en personeel en een bijzondere pauzeplek onder de buik van het markante hoofdgebouw.

De organische buitenruimte is in mooi contrast met de orthogonale architectuur. Een levende tuin met bloeiende bomen en een gevarieerde beplanting die het hele jaar door in ontwikkeling is. Daarbij is er gekozen voor groenblijvende hagen en dennen zodat de tuin ook in de winter fraai blijft. De lichtobjecten in die in de hagen zijn verwerkt zijn een echte eye-catcher in de avond en gedurende de winterperiode.

CM.com is op het moment vooral bekend als hoofdsponsor van de Formule 1 in Zandvoort. Klik op deze link om het bedrijf wat beter te leren kennen.

 


Uitvoering
Der Kinderen Hoveniers

Fotografie
Noël van Mierlo

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.