Tuinontwerp landelijk

Een tuinontwerp landelijk maken is gebaseerd op een tijdloos ontwerp en inrichting en laat zich minder vormen door trends. Een landelijke tuin is erg stijlvol en past goed bij het omliggende landschap. Dit landschap is vaak medebepalend voor het tuinontwerp zodat de landelijke tuin goed kan aansluiten en feilloos past bij de omgeving.

Woont u in het buitengebied, of heeft u een boerderij en de wens voor een mooi landelijk tuinontwerp? Van Mierlo Tuinen verstaat de kunst om het ontwerp vloeiend in het omringende landschap te laten overlopen. Rekening houdend met zichtlijnen vanuit het huis en het behoud van privacy. Door een stukje van de omgeving te “lenen” lijkt de tuin als vanzelf een stuk groter. Maar uiteraard kunnen we ook een op zichzelf staande intieme landelijke sfeer creëren. We werken bijvoorbeeld met natuurlijke materialen, meerdere zitplekken en leuke doorkijken. Een natuurlijke wellnessbeleving op maat.

 

Exclusief tuinontwerp

Uw droomhuis verdiend een bijzondere jas. Een exclusief tuinontwerp alleen voor jullie. Een tuin waar je zult thuiskomen en die van alle gemakken is voorzien. Of je er wil loungen, ontspannen, actief wil bezig zijn of in wil weg dromen. Aan ons de kunst om alle wensen te vertalen naar een tuinontwerp dat alleen jullie past. Dat maakt een tuin exclusief en alleen voor jullie. Een natuurlijke plek waar ruimte is om te zwemmen en bezoek te ontvangen, een boek te lezen en een feestje te geven. Wij doen geen concessies aan kwaliteit. Jullie tuin verdiend de best mogelijke aandacht. Alleen zo ontstaan de mooiste exclusieve tuinen.

 

Luxe tuinontwerp

Wat is er heerlijker dan te kunnen ontspannen in een tuin die van alle gemakken is voorzien. Waar je je kunt onderdompelen in luxe en wellness. Vanzelfsprekend hoort daar een zwemvijver of -bad bij. Liefst met poolhouse of luxe overkapping. Loungen bij het haardvuur en eten op een fraai terras te midden van een rijkdom aan natuur. Vanzelfsprekend is de tuin volledig in balans met de architectuur en de omgeving. Een prachtige plek die ervoor gemaakt is om in thuis te komen en de dag van je af te laten glijden. Met liefde voor details, aandacht voor groen en de grootst mogelijke zorg in de begeleiding van de aanleg. Kwaliteit maakt het verschil.

 

Tuinontwerp laten maken

Als je een tuinontwerp wil laten maken doe je er goed aan om een ontwerpstijl te kiezen die je ook echt bij je past. Welke sfeer spreekt je aan. Hou je van strak of natuurlijk. Maar vooral belangrijk is om op de creativiteit van de tuinarchitect te kunnen vertrouwen. Van Mierlo Tuinen heeft een duidelijke signatuur in haar tuinontwerpen. De tuinen hebben een natuurlijke uitstraling met organische vormen gecombineerd met strakke zichtlijnen. Water maakt bijna altijd onderdeel uit van onze tuinen. Denk aan een (zwem)vijver of natuurlijke waterloop met zwerfkeien. Een goed tuinontwerp is in balans met het huis en de omgeving. Onze tuinen kennen daarom vaak stoere architectonische elementen en een rijke beplanting. De mens staat centraal en wordt uitgenodigd om de tuin te gaan ontdekken.

 

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.