Tuindesign

Een mooie tuin begint bij een gedegen ontwerp, het tuindesign. Bij het ontwerpen van een tuin komt veel kijken. Zo is het belangrijk dat deze naadloos aansluit bij de wensen van de opdrachtgever en dat de toegepaste natuur en materialen optimaal tot zijn recht komen. Of dat nou naadloos moet aansluiten bij een landelijk tuinontwerp of een modern en luxe design, een tuindesign is een helder concept waarin mens, natuur en architectuur als vanzelf een plek krijgen. Een contrastrijk spel tussen groen, strakke lijnen en stoere details.

 

Exclusief tuinontwerp

Wij beschouwen ons vak als een ambacht. Nooit een schot door het midden. Maar authentieke plekken die wars zijn van traditie en ‘natuurlijke wellness’ creëren. Een tuindesign dat passend is in een tijdsgeest waar we nadrukkelijk op zoek zijn naar onze eigen natuur. Elke tuin, locatie en mens is anders, hierdoor is ook ieder tuinontwerp uniek en passend bij de wensen van de opdrachtgevers.

 

Tuinontwerp laten maken

Als wij voor u een tuindesign ontwerpen dan bespreken we samen de wensen en breiden we het ontwerp desgewenst uit met een uitgebreid beplantingsplan en verlichtingsplan. Met onze creatieve werkwijze zullen wij u verrassen met een ontwerp dat goed bij u past.

Tuindesigns worden bij Van Mierlo Tuinen met de hand of digitaal vervaardigd. Eventueel aangevuld met 3D visuals en film of een uitgebreid beplantings- of verlichtingsplan.

 

Wilt u weten wat onze werkwijze is bij het starten van een tuindesign? Op de pagina werkwijze lichten wij toe wat u van ons mag verwachten en welke fases hierbij komen kijken. Ook geven we een impressie  van de mogelijkheden wanneer u een tuin door Van Mierlo tuinen laat ontwikkelen.

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.