Deze loungetuin heeft pas afgelopen voorjaar het eerste zonlicht gezien en begint al heel mooi vorm te krijgen. De borders beginnen een beetje te tonen waar ze toe in staat zijn en de bomen beginnen zich steeds meer thuis te voelen. Dat laatste geldt ook voor de bewoners die ontzettend blij zijn met deze eigentijdse tuin, waarin genieten voorop staat. Zoals bijvoorbeeld vanuit de loungebanken op het ruime terras met een fraai uitzicht over de tuin.
Dit keer een ietwat strakkere tuin waarin toch verrassende dingen gebeuren met oog op detail maar waar ook de natuurlijke borders volledig tot zijn recht komen. Het fraaie verlichtingsplan maken dat de avonden hier niet lang genoeg kunnen duren!

Benieuwd hoe deze tuin zich ontwikkeld? Neem af en toe een kijkje op onze website of volg ons op de socials voor nieuwe foto’s en updates!


Tuinontwerp
Van Mierlo Tuinen

Uitvoering
Stefan Douven Tuinen

Verlichtingsplan
Licht Aan

Fotografie
Noël van Mierlo

Contact

Klaar voor een natuurlijke wellness beleving in uw eigen tuin?

Van Mierlo Tuinen
Experience
your Nature.

Spoorlaan 3
5751 JM
Deurne

T: +31 0493 84 38 45
M: +31 06 839 839 56
E: info@vanmierlotuinen.nl

Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau. Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.